Nieuw merk: B.Young nu online!

B.Young

Je herinnert je het vast nog wel; je eerste date, eerste sollicitatie of je eerste keer dansen op een festival. De spanningen, de zenuwen, de klamme handjes. Maar aan je outfit kon het niet liggen, want daar had je je uiterste best op gedaan. B.Young herinnert je aan deze mooie en speciale momenten. In een perfecte jurk of een prachtige blouse met rok denk je terug aan je eerste spannende momenten.
B. Young is een Deense brand, opgericht in 1991. Begonnen als een kleine brand, maar sinds de eerste collecties, 27 jaar geleden, is er veel gebeurd. Dankzij het vernieuwende, vrouwelijke B.Young kun jij kiezen uit geweldige modestijlen die aansluiten op jouw persoonlijkheid. Een hoge kwaliteit wordt gecombineerd met aantrekkelijke prijzen. Zo kun jij extra genieten van jouw fashionable kleding!

Director B.Young

B.Young kleding – een populaire keus

Vandaag de dag is B.Young een grote brand met meer dan 250 winkels verspreid over de hele wereld en dat aantal is stijgende. De brand is internationaal erkend en staat bekend om de stijlvolle ontwerpen. Sinds de oprichting in 1991, heeft B.Young zich erop geconcentreerd om collecties te ontwerpen waar kwaliteit, kleur en ontwerp samengaan in prachtige creaties. Ook in eigen land heeft B.Young veel lof ontvangen, mede omdat de brand nooit een compromis aangaat met de kwaliteit. Als u kleding van B.Young koopt, dan weet u zeker dat de kwaliteit in orde is. Dus iets nieuws kopen hoeft alleen omdat u een nieuwe stijl wilt, niet omdat de kleding versleten is.

Stijlvolle ontwerpen

Als u ons aanbod van B.Young hier in de shop bekijkt, zult u ontdekken dat stijlvolle en minimalistische ontwerpen de rode draad vormen in alle collecties. De creaties zijn vaak luchtig en bestaan meestal uit slechts 1-2 kleuren. De complexiteit van minimalisme komt dan ook vaak tot uitdrukking in de stijl van dit merk. Een extra voordeel van de minimalistische ontwerpen in B.Young’s collecties is dat de styles op ontelbare manieren te combineren zijn.

fall collection B.Young

2 reacties op “Nieuw merk: B.Young nu online!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.